Modelansøgning

Vil du eller dit barn gerne være model, så send en email til mig på jha@emotionpictures.dk. Husk at inkludere følgende:

En beskrivelse af dig selv – både din alder, højde, vægt og skostørrelse, men også gerne lidt om din uddannelse, arbejde og interesser.

Sørg for at fortælle om eventuelle særlige evner, hvis du fx er god til at jonglere, danse ballet eller køre på ethjulet cykel.

Husk også at skrive hvor i landet du bor, og på hvilke tidspunkter du bedst har mulighed for at lave modelarbejde.

Billeder

Send billeder med af dig selv. Brug følgende som rettesnor:

Et billede hvor du smiler (med synlige tænder)

Et billede, hvor du ser almindeligt afslappet ud i ansigtet.

Der må også meget gerne være et billede i delvis profil (fra siden).

Send også et billede, hvor man kan se hele din krop. Det behøver ikke at være afklædt eller i undertøj, og især ikke hvis du er under 18 år gammel, men jeg har brug for at kunne vurdere hele dit udseende.

Tænk over hvordan du præsenterer dig, så send billeder hvor du er nyklippet og nybarberet og har fået vasket festen fra i går væk fra ansigtet.

Inden du skriver

– så skal du være opmærksom på følgende:

Arbejdet foregår i Horsens. Du sørger selv for transport – som minimum til Horsens Banegård. Det er ikke interessant for dig økonomisk, hvis du bor alt for langt væk.

Jeg arbejder kun med børn og unge til illustrative billeder (se slideshow herunder for eksempler). Det er spild af tid at skrive til mig, hvis du er over 25 år.

Mindre kosmetiske fejl som enkelte bumser, modermærker og lignende er som udgangspunkt intet problem for modelarbejde. Hvis du i øjeblikket er kraftigt angrebet af bumser, bør du vente med at skrive til mig til det er overstået.